Halvmaraton på mølla etterfulgt av en 30 minutters hjemmetrening med to av mine døtre

Fredagsøkt utenom det vanlige. Først litt over 21 km ( halvmaraton) på mølla etterfulgt av 30 minutters nybegynner trening med funkygine via Chromecast på TV sammen med Ine og Mia.? Øvelser besto i ulike 10 x 3 set med 30 sekunder pause mellom hver økt. Da var det godt å ta kvelden.?

Halvmaraton på mølla
30 minutters trening med funkygina med to av mine døtre

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

11 − six =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.