Fra 2014 til 2018

Juni 2014 er noe som er brent fast i mitt minne. Den dagen jeg opplevde intenst hodepine. I hele 3 dager gikk jeg uten å oppsøke lege. Hvorfor gjorde jeg ikke noe med det? Hvorfor gikk jeg ikke til legen når jeg følte at noe ikke stemte? Mange spørsmål som har dukket opp i etterkant. Heldigvis gikk jeg til legen når det sto på sitt verste. Å takk for det. Tørr ikke tenke på hva som kunne ha skjedd hvis jeg ikke gjorde det.

Resultatet var at jeg ble direkte innlagt på sykehus i form av for høyt blodtrykk. Fikk en blodtrykkstablett som gjorde at trykket gikk ned og lå til observasjon i noen dager før jeg fikk lov til å dra hjem. Dette var takken i form av usunn livsstil i mange år og late dager på sofaen.

Har aldri angret på å forandre livsstil. Valget jeg fikk fra legen var ganske så klar. Gå ned i vekt og forandre din livsstil, eller begynn med medisiner. Har i etterkant lurt på hva som kunne ha skjedd hvis jeg ikke tok til meg det som legen sa. Nå går jeg snart inn i mitt femte år der jeg fortsatt kan se min familie og er så takknemlig for det.

Ingen ting kommer av seg selv. Det er noe man må jobbe med hele tiden. Det har rett og slett blitt en livsstil å spise sunt og være i fysisk aktivitet. Selv nå i julen har det vært nødvendig å komme seg ut å forbrenne noen av kaloriene som har blitt påført i form av gode middager og det som hører julen til.

Et ganske så fornøyd med meg selv med å begrense inntaket av søtsaker og kaker nå som det er lov til å kose seg litt ekstra, men alt har sin pris. Etter å ha løpt 23 desember, 1 og 3 juledag, kan man faktisk unne seg litt.?

Ønsker dere alle en fortsatt god jul og et godt nytt år. ❤

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

14 − 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.