Dobbeløkt

I dag startet jeg med å svømme 550 meter i bassenget etterfulgt av 6 km løpetur ute. Det føltes så godt å svi a litt kalorier nå som det har vært mye god mat å drikke. Det var svært glatt på veiene ute i dag, så jeg måtte roe ned tempoet noen hakk slik at jeg ikke gikk på trynet.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

four × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.