Nissen kom tidlig i år

Som dere sikkert har oppdaget er jeg jo ‘litt’ oppopptatt av ulike smartklokker, og denne som jeg hentet i dag var intet unntak. Selv om jeg kjøpte en for litt under 1 mnd. siden, er det alltid noen som får bedre skussmål enn andre.

For en tid tilbake så anskaffet jeg meg en Samsung gear 1 som fikk gode omtaler i mediene. Denne ble så brukt en liten stund før den ble lagt i hyllen sammen med andre smartklokker. Har da i mellomtiden prøvd ut ulike klokker og lagt de vekk også. For en tid tilbake snuset jeg på en Samsung gear 2, men det ble bare med det og tanken gikk vekk inntil en dag jeg så oppfølgeren til Samsung gear 2.(Etter et møte med en telebutikk hadde Samsung en kampanje der du kunne få med bl annet en Samsung gear S3 hvis du gikk inn i en avtale med en Samsung mobil)

Selv om oppfølgeren kom ut i 2016 har den fått gode tilbakemeldinger fra ulike medier. Terningkast 9 av 10 sier jo litt hva klokken har å by på. Samsung gear S3 holder hva den lover og litt til. ? Faktisk ganske så kul klokke.

Hva er det her mon tro?
da daaa 🙂

Fikk med 2 reimer ekstra
Garmin 935 tri vs Samsung S3
Flott urskive som kan kjøpes for en billig penge
God omtale i media
Anbefalt 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

nineteen + one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.