Langt løp ble til kort løp

I dag var planen å løpe litt over 21 km på mølla men merket etter noe km at magen slo seg litt vrang. Etter 7 km måtte jeg sette løpingen på vent og dro ett viss sted. Etter å ha kommet tilbake til mølla gikk det ikke mer enn 3 km før magen slo seg litt vrang igjen. Da bestemte jeg meg for å avbryte løpingen og tar det heller igjen litt senere når magen blir bra igjen.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twelve − 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.