Fra en sofasliter til…

Fra å veie over 107 kg og med en BMI på over 28 som er grensen til fedme og en hvilepuls på 70 valgte jeg å legge om min usunne livsstil. I dag veier jeg 86 kg har en BMI på 23,8 som er normalt og en hvilepuls på 46. Min biologiske alder er 37. En ting er å spise sunnere og alt det der, en annen ting er å holde kroppen like smidig over tid. Det får man desverre ikke kjøpt i butikken.😏

Fra juni 2014 til oktober 2018 har jeg forbrent 1067319 kcal. Tenk.. over en million kalorier og over 1007 treningsøkter. Det blir i nette sum av 14763,2 km. Over 147 mil.🙄 Det har blitt noen kg svette ja….sum av summarum handler det jo om å forbrenne likt kaloriforbruk slik at vekten holder seg stabil, og det har ikke alltid vært så lett. Allikevel har jeg i løpet av de årene gjennomført; 2 fullmaraton, 3 halvmaraton, 5 triathlon og 8 løpekonkurranser.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

twelve − 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.