1 time på spinning sykkelen

Etter gårsdagens løp på 10 km, følte jeg meg klar til en ny treningsøkt og denne gangen ble det en time på spinning sykkelen nede på senteret. Jeg varmet skikkelig opp i 15-20 minutter før jeg økte tempoet litt ytterligere. Merket fortsatt ingen ting iht strekken. Etter spinningen tøyde jeg godt ut.😊

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

12 + 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.