Det føles så godt…

5 dager etter Fredrikstad maraton har det vært deilig med hvile og ikke tenke på noe verdens ting. Hadde jeg ikke vært så sta, spørs det om jeg hadde klart å gjennomføre løpet. Noen syntes det var galskap å pine seg selv. Pytt Pytt. Litt smerte må til hvis man skal komme litt videre….Det er noe som heter klok av skade.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Maraton. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × four =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.