Vel overstått Fredrikstad maraton med smerter

Fredrikstad maraton 2018 vel overstått med smerter.? Etter første runde på 14 km kom jeg inn til en noenlunde bra tid. 01:28:12 men så skjedde det som ikke skulle ha skjedd ut i andre runde. Jeg pådro meg lyskestrekk etter 20 km. Satte ned tempo men det gjorde fortsatt vondt. Kom i mål etter andre runde på 03:11:14, og vurderte sterkt å gi meg etter anbefalinger fra funksjonærer. Skulle jeg pine meg igjennom tredje og siste runde på 14 km? Ja, jeg hadde lyst å prøve med et langsommere tempo. Ble anbefalt å strekke mye ut, noe jeg gjorde underveis. Etter 32 km måtte jeg sette meg ned ved en drikkestasjon. Ble tilbud å bli kjørt siste 10 km, takket pent nei. Hadde så lyst å gjennomføre og det gjorde jeg med en tid på 05:09:52. Elendig tid Men jeg gjennomføre med stil og er fornøyd med det.? Pain is temporary but glory is forever. ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Maraton. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

1 + eleven =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.