Fredrikstad maraton 2018

Etter å ha løpt både 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 42 km er jeg igjen «klar» for å pine kroppen til årets siste konkurranse løp. Fredrikstad maraton 2018.

Klar og klar fru blom. Må sies at jeg var vel mer forberedt når jeg løp samme løypa i 2016, men den følelsen man sitter igjen med etter å ha passert målstreken, gjør noe med deg. For ikke å snakke om når man løper forbi skiltet 1 km igjen, kan ikke beskrives. Den bare oppleves. ? Merker allerede nå at adrenalin pumpen settes i gang.? I dag ble frokosten noe annet enn sunn. Ferske grove rundstykker fra bakeren og en boks Nugatti foret jeg kroppen min med i dag. Litt energi trengs kan du si.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Maraton. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

fifteen + nine =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.