Løping i finværet

I dag løp jeg 11 km ute. Sol og 17 grader ? Forberedelser til maraton 2018 er godt i gang. Merket at kroppen ville mye mer etter 11 km, men det handler om å gi seg mens leken er god.? Når man har løpt en god stund, føler man faktisk fort om kroppen spiller på lag eller ikke. Det skal ikke mer en et par km til.

Ulempen med å forberede kroppen før et så langt løp, er all den gode maten som min frue lager for ikke å snakke om de gode kanelboller og winebrødene som dufter i heimet av og til.? Til og med i dag kom jeg hjem til nystekte kanelboller og wienerbrød og måtte takke pent nei.☹ Det er en enorm påkjenning for kroppen og løpe så langt og da må man bare være disiplinert og være bevisst på hva man spiser. I tillegg til søvn, drikke osv….

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.