Løping i finværet

I dag løp jeg 11 km ute. Sol og 17 grader 😊 Forberedelser til maraton 2018 er godt i gang. Merket at kroppen ville mye mer etter 11 km, men det handler om å gi seg mens leken er god.🤗 Når man har løpt en god stund, føler man faktisk fort om kroppen spiller på lag eller ikke. Det skal ikke mer en et par km til.

Ulempen med å forberede kroppen før et så langt løp, er all den gode maten som min frue lager for ikke å snakke om de gode kanelboller og winebrødene som dufter i heimet av og til.😣 Til og med i dag kom jeg hjem til nystekte kanelboller og wienerbrød og måtte takke pent nei.☹ Det er en enorm påkjenning for kroppen og løpe så langt og da må man bare være disiplinert og være bevisst på hva man spiser. I tillegg til søvn, drikke osv….

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

18 − five =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.