mc’n inn til vinterlagring

I dag leverte jeg mc’n inn til vinterlagring før jeg møtte opp på jobb. Dog hadde jeg vært på et møte klokken 09:00 og var endelig klar med å levere den klokken 11:00. Siden jeg har en carport og de fordømte katte…..legger seg under trekket for å holde varmen, greit nok det, men når de samtidig klorer hull i setetrekket, man bare sette foten ned og få satt den bort som overhodet mulig. 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Nyttig info. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

four × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.