4 dag med crawl teknikk

Fjerde gangen med crawl teknikk. Trente på ben og supermanndrill, der man ligger på ene siden og øver på pusteteknikk. Siste 15 minutter av timen, ble jeg forklart hvordan man bøyer ene armen, slik at albuen står som en ‘hai finne» og hvordan håndflaten går langs siden av kroppen, og opp til øret, der man «klapper’ øret med fingrene to ganger, før man strekker armen utover, og bøyer håndflaten nedover i vannet, og snur kroppens andre side i vannet og gjør det samme med andre armen. Tørrtrente først på land, før jeg prøvde ett par tre ganger i vannet.

Selv om jeg fortsatt trener på ben og drills, fikk jeg forklart hvordan man utfører crawl drills både på land og i vann. 🙂

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.