3 dag på kurs

Siste dagen med opplæring i Supported Employment. Det har vært en flott inspirasjonskilde som jeg tar med meg videre når jeg skal ut å presentere meg i arbeidsmarkedet. Frokosten besto i dag av 2 knekkebrød med ost og grønne druer. Spiste som vanlig litt nøtter ut på dagen, og tar minimum med inntak av kaffe. Har med meg vann på flaske. Lunsjen i dag besto av baguett med tunfisksalat. Før jeg snudde veien hjemover, ble det en flaske vann og en grov baguett med reker.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.