2 fluer i ett smekk

I går gikk jeg 4,66 km med min kone, forbrant 334 kalorier, og i dag var jeg ute å jogget 9 km, og kalorier på denne ruten ble 921. 1255 total, PLUSS daglig aktivitet som er utenom mine treningsøkter.

Treningøkter i går og i dag

Fra nye online- gåingTreningsfordeler-gåingFra nye online-joggingTreningsfordeler-jogging

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.