2 dag på kurs

I dag var reisen til Tøyen mer planlagt en det den var i går. Nå kunne jeg endelig nyte en god frokost, uten å se på klokka hele tiden. Frokosten besto av 3 knekkebrød med ost med agurk, og litt yoghurt. I lunsjen på kurset i dag, kunne vi velge mellom baguett med omelett, eller en pizza baguett. Merker at jeg spiser mer, siden jeg tøyer kroppen slik som jeg gjør. Derfor tok jeg likeså en av hver og de gikk ned på høykant. Før jeg reiste tilbake til Fredrikstad, knurret jo magen etter mer mat. Etter en kjapp runde på Rema 1000, koste jeg meg med en Nutrilett Peanut bar, og en liten eske med blåbær Slukket tørsten med vann fra Imsdal.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.