14 dager siden sist

 

Etter nesten 14 dager med forkjølelse, føler jeg meg klar til å løpe litt igjen. Hadde vel bestemt meg på forhånd og løpe 99 minutter på tredemøllen. Og det gikk da bra. I dag var løpsindeksen på 50 som tilvarer elite nivå i min aldersgruppe, og det er jeg storfornøyd med. Der vil med andre ord si at kroppen hadde godt av litt restitusjon.

Får alltid en eller annen kommentar når jeg løper så lenge. Noe av kommentarene jeg fikk i dag var; «du er utrolig sterk» og «løper du til halvmarraton eller» alltid hyggelig med kommentarer, og slik som det, gir meg kick til å fortsette.

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.